Program CEO @ Faculty Bersama YBhg. Tan Sri Dr. Ali Hamsa | OFFICE OF DEPUTY VICE CHANCELLOR (INDUSTRY AND COMMUNITY RELATIONS)
» NEWS » Program CEO @ Faculty bersama YBhg. Tan Sri Dr. Ali Hamsa

Program CEO @ Faculty bersama YBhg. Tan Sri Dr. Ali Hamsa

13 Oktober 2016, Serdang, Selangor - Program CEO @ Faculty bersama YBhg. Tan Sri Dr. Ali Hamsa, Ketua Setiausaha Negara Malaysia turut hadir YBhg. Tan Sri Dr. Noorul Ainur Muhd. Nur, Ketua Setiausaha Kementerian Pendidikan Tinggi.

Ianya merupaka perkongsian ilmu kerana program ini memberikan peluang kepada peserta selari dengan prinsip "Now Everyone can learn from the Pros".Sejurus selepas itu YBhg. Tan Sri Dr. Ali Hamsa, Ketua Setiausaha Negara Malaysia bersama YBhg. Tan Sri Dr. Noorul Ainur Muhd. Nur, Ketua Setiausaha Kementerian Pendidikan Tinggi melawat ke pameran melihat produk UPM.

Updated:: [wanarlindiana]

MEDIA SHARING

OFFICE OF DEPUTY VICE CHANCELLOR (INDUSTRY AND COMMUNITY RELATIONS)