Lawatan Delegasi Daripada Tainan National University Of The Arts, Taiwan | PEJABAT TIMBALAN NAIB CANSELOR (JARINGAN INDUSTRI DAN MASYARAKAT)
» BERITA » Lawatan Delegasi daripada Tainan National University of the Arts, Taiwan

Lawatan Delegasi daripada Tainan National University of the Arts, Taiwan

7 Disember 2016, Serdang, Selangor – Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat) UPM, Prof. Dr.-Ing. Ir. Renuganth Varatharajoo telah menerima kunjungan delegasi daripada Tainan National University of the Arts, Taiwan. Delegasi tersebut telah diwakili oleh Assoc. Prof. Gong Jow-Jiun, Prof. Huang Tsui-Mei, Prof. Hong Pei-Chi, Assoc. Prof. Tsai Chin-Tong dan Assistant Prof. Lin Hsin-I. Delegasi telah tiba pada pukul 9.00 pagi di Bangunan Jaringan Industri dan Masyarakat sebelum meneruskan lawatan seterusnya ke Fakulti Ekologi Manusia.

Tarikh Input: | Kemaskini: 14/03/2017 | wanarlindiana

SXEZUAz~